Design

Velen zullen al jaren een website hebben, anderen die net starten met een bedrijf nog niet. Voor beide categorieën geldt dat een website niet meer is weg te denken voor een ondernemer.

Wat brengt een website?
Klanten zijn mondiger dan ooit. Dit houdt in dat zij online op zoek gaan naar een leverancier. Het kan best zijn dat u het beste product verkoopt, maar als dit niet zichtbaar is voor de bezoeker haakt deze al snel af.

Een website als eerste indruk
Wanneer een website niet netjes is of bijgehouden wordt zal een (potentiële) klant afhaken en het product of de dienst elders aanschaffen. Dit is een gemis! Basisinformatie waarnaar gezocht wordt is nog steeds openingstijden, locatie en prijzen. Hier houdt het echter al lang niet meer bij op! Klanten willen geïnformeerd worden, serieus genomen worden. Zij geven immers geld uit in tijden dat weinig mensen geld over hebben. Zij willen dan ook dat hun geld goed besteed is.

Wat levert J&T Website
Wij leveren een all-in website op basis van WordPress waarbij u na afloop direct “live”kunt zoals dat heet. Bezoekers zijn dan in staat om de website te bezoeken en pagina’s te bekijken. Tot die tijd word achter de schermen gewerkt aan een (nieuwe) website.

Dat kost zeker een kapitaal
Juist niet! J&T Website realiseert dit al voor €945,- excl. BTW! Hier zit direct 3 jaar gratis een SLA voor technisch onderhoud bij inbegrepen t.w.v. €149,97 omdat wij het belangrijk vinden dat uw website up to date is en u zo min mogelijk risico loopt. Dit is de basis website waar de gemiddelde website voor een familie of een MKB’er uitstekend geschikt voor is. Wilt u meer modules bovenop de standaard website zoals een webshop of een ledenadministratie? Hier zit veel werk in, echter doen wij ook daar niet zo moeilijk over: een ledenadministratie heeft u al voor €399,- excl BTW of een webshop voor slechts €599,- excl BTW bovenop de standaard prijs.