Websitecoach

J&T Website introduceert een nieuwe dienst: de websitecoach. De websitecoach is voor iedereen met een website die wel eens een analyse wil ontvangen van de kwaliteit van de website.

Blinde plek
Een website kan lang geleden of snel gemaakt zijn. In beide gevallen heeft de eigenaar een “blinde plek” voor de website ontwikkeld. In het eerste geval is de website al zo vaak gezien dan de eigenaar de website door en door kent en in het tweede geval is men vaak erg enthousiast aan de slag gegaan na een goed idee waardoor de website natuurlijk perfect is. Echter in beide gevallen worden de mindere punten van de website onbewust over het hoofd gezien.

Bewust worden
Dat is precies waar de websitecoach goed in is: de eigenaar bewust maken van de mindere punten. De gehele website zoals bezoekers deze te zien krijgen wordt doorgenomen om te zien waar zaken botsen, onjuist zijn of simpelweg beter kunnen. Dit is een vrijblijvende analyse waar de eigenaar zelf conclusies uit kan trekken. De resultaten worden in een PDF document verstrekt per e-mail zodat de klant hier zelf over kan beschikken.

Hoe nu verder?
Het kan best zijn dat het resultaat goed genoeg is voor de eigenaar. het kan zijn dat J&T Website opdracht krijgt om een (of meerdere) verbeteringen door te voeren. Het kan zijn dat een derde partij de verbeteringen doorvoert. Waar het ons om gaat is bewustwording van de blinde vlek voor de eigen website.

Kosten
De kosten voor de websitecoach zijn vanaf 1 januari 2017 €150,- excl. BTW en dit is eenmalig. Ter introductie in 2016 kost de websitecoach slechts €75,- excl. BTW! Wanneer de verbeteringen door J&T Website uitgevoerd gaan worden ontvangt u dit bedrag als korting op de factuur.

Vragen
Wanneer er nog vragen zijn helpen wij graag deze te beantwoorden. Vraag vandaag nog vrijblijvend advies aan via het contactformulier.